honlapkészítés fejléc
honlapkészítés fejléc

Tévhitek a Szabványokkal kapcsolatban:

Sablonos

Azt gondolja, unalmas lesz tőle a weblapja?

A szabványos weblap nem sablon alapján készülő weboldal, tehát nem tucatáru. A szabvány előnye, hogy olyan szabályokat tartalmaz, melyek mindenki számára mércéül szolgálhatnak. Így például minden böngésző "tudni fogja" minek kell megfelelnie, hogy ő is tökéletesen meg tudja jeleníteni a weblapokat. A szabályok betartása nem jelenti azt, hogy kevésbé izgalmas weblapok születnek. Akárcsak az építészetben, ahol számtalan elvet kell betartani és nagyon fontos a precizitás, de ettől még csodálatos épületek készülnek.

Amennyiben bővebben szeretne olvasni a W3C-ről:Wikipédia

honlapkészítés validáltan logo

Tanácsok honlapkészítéshez

Honlapkészítő választása

Manapság több ezer honlapkészítő cég - vállalkozás működik hazánkban, de igen sokan foglalkoznak magánszemélyként is honlapok készítésével. Vagy adnak számlát vagy sem, végeztek iskolát vagy magánúton önmagukat képezték mesterekké, sokan pedig még csupán a tanulás rögös útját járva próbálgatják szárnyaikat. Nehéznek tűnik közülük választani, kiválasztani az árban és minőségben is legjobb honlapkészítő szakembert. Valójában azonban könnyebb, mint hinné!

Honlapkészítő cég - vállalkozás - vagy magánszemély?

Inkább válasszon kicsit drágábbat, mert a túl olcsó mögött valószínűleg szélhámosság vagy nem elég jó munkaerő áll. Az így készült honlap helyett hamarosan újat kell készíttetnie, amikor látja, hogy nem hoz hasznot. Fontos, hogy olyan szakembert vagy céget válasszon, aki saját honlapját illetően bizonyított, azaz, akinek saját honlapja megnyerő látványú és validált, azaz szabványos, amit a validátor logó a weblap alján bizonyít.

Miért kell az ön cégének honlap?

Mert a honlap a cégek számára a legkönnyebb módszer arra, hogy új ügyfeleket szerezzenek. A céges honlap az elkészülte után folyamatos reklámfelületet biztosít az adott vállalkozás vagy cég számára, melyen bármekkora mennyiségű szöveg- és képinformáció elhelyezhető. Az érdeklődők bármikor rákereshetnek a weblapra, böngészhetnek a cég adatai és kínálata közt. Egy modern, céges honlap több hasznot hozhat, mint gondolná, mert egy jól kivitelezett, kezelhető és a keresőoptimalizálás szempontjából is kiváló üzleti honlap már rövid időn belül megtöbbszörözi a vállalkozás ügyfeleinek számát.

A sikeres cég titkai:

látogatottság - validáltság - minőség - precizitás

A sikeres honlap készítéséhez önre is szükség van!

Bármilyen profi honlapkészítő mestert választhat, nem készülhet eredményes, hasznot hozó weblap az ön közreműködése nélkül, hiszen az ön cégét, vállalkozását csak ön ismeri igazán.

Ön nélkül nem megy!

Amennyiben azt szeretné, hogy honlapja tökéletesen megfeleljen elképzeléseinek, nem elég az ügyesen kiválasztott szakember. Ne feledje, az Ön vállalkozásáról, mindaddig, amíg levelet nem ír neki, valószínűleg nem is tud. Szüksége lesz tehát az együttműködésre. Arra, hogy a szükséges tartalmi anyagokat a rendelkezésére bocsássa, a szükséges fényképeket e-mail-ben átküldje neki. Ön nélkül lehetetlen lenne hatékony honlapot készíteni.

Az Ön vállalkozását, cégét, csak Ön ismeri igazán.

Domain- és tárhely

Mindig Ön válasszon és rendeljen!

Gyakori probléma, hogy a vállalkozók teljes mértékben a "szakemberekre" bízzák a tárhely-regisztrációt, így amikor már kész a weboldal és azzal szembesülnek, hogy nem megfelelő szakembert választottak, vagy jobbat szeretnének, hiába akarják másikra cserélni. Ha a tárhely, illetve a domain név nincs saját tulajdonukban, akkor az informatikus kezében vannak. Ilyenkor sajnos nincs más választás, ha jobb, szebb, hasznosabb weboldalt szeretnének, annak ismételten meg kell fizetniük az árát, nem lehet a régit javítgatni.

Online tanácsadás:

Kérdései vannak?

Név:
E-mail cím:
Levél szövege:
Validatória - Tökéletes weblapok készítése - Weblapkészítés árajánlat - W3C Validátor - Keresőoptimalizálás

Tesztelje weblapját!

http://

Saját weblapját ellenőrizte?

Zöld lett? - Gratulálunk!

Piros? - Javíttassa mielőbb!

Weblapkészítőét ellenőrizte?

Piros lett? - Akkor NE válassza!

Validatória - Tökéletes weblapok készítése - Weblapkészítés árajánlat - W3C Validátor - Keresőoptimalizálás


honlapkészítés lábléc honlapkészítés lábléc gomb