honlapkészítés fejléc
honlapkészítés fejléc

Honlapkészítés árak

Találja meg Ön is a megfelelő megoldást!

  • 1. Linképítést rendelne, mert elégedett weboldalával, de azt szeretné, ha más weboldalakról is elérnék és ezáltal többen látogatnák?
  • 2. Új designt szeretne, mert le akarja nyűgözni és vásárlásra akarja ösztönözni a honlapjára érkezőket?
  • 3. Validáltatni szeretné weblapja forráskódját, mert a tökéletes szerkezettel a Google kedvében akar járni, hogy az előrébb sorolja weblapját a keresőben?
  • 4. Komplex szolgáltatást rendelne egy kisebb vagy akár több tucatnyi oldalból álló teljesen új weblaphoz?

Mivel az alábbiakban felsorolt lehetőségek közül önnek egyre, vagy akár többre is szüksége lehet, ezért az alábbiakban egy kivételével nem konkrét weblap-csomagokat és azok árait találja, hanem sokkal rugalmasabban az egyes elemek árait tekintheti meg.

A fizetés minden esetben részletfizetéssel történik.

A megrendelés és az árajánlat elfogadása után a szerződés aláírása következik. Weblap készíttetése esetén a folyamatot ön egy ideiglenes aldomain-en folyamatosan figyelemmel kísérheti és e-mail-ben vagy előre megbeszélt időpontokban telefonon elmondhatja véleményét, igényeit.

Bemutatkozó weblapcsomag:

Három oldalas weblap, igény szerinti design-nal. Gyorsan és olcsón elkészülő megoldás, a későbbiekben bővíthető weboldal. Induló, vagy az Interneten most megjelenő vállalkozások szokták választani. Ára: 57ezer Ft.

Egyedi webdesign:

Vonzó, könnyen kezelhető, egyedi webdesign, az ön igényeinek megfelelően, cégéhez igazodva, akár teljesen új arculatot kialakítva vállalkozásának. Ára, - az igényektől függően - 50-140ezer Ft körül. (az ár az áfát már tartalmazza)

További design-tervek:

Amennyiben elképzelései változnak, vagy szeretné más küllemmel is megtekinteni leendő weblapját, minden további design-terv ára: 47.000 Ft

Weboldal karbantartás:

A szolgáltatás díja megbeszélés szerinti, mivel minden vállalkozás esetén más a frissítési igény, - napi, heti, havi és alkalmankénti - és van ahol csak szövegeket kell feltölteni, változtatni, míg máshol a képgaléria folyamatos változtatására, fejlesztésére, akár a képek egyesével történő feljavítására van szükség.

Minőségi tárhely:

Honlapja számára gyors, biztonságos tárhelyet rendelhet a webdigital.hu oldalán, amelyet levelezésre is tud használni. Segítséget kaphat a tárhelyigénylő kitöltésében.

Megfelelően hatékony domain kiválasztása:

Vállalkozása számára a kulcsszavak figyelembe vételével érdemes kiválasztani a legmegfelelőbb domain neveket és tanácsokat kaphat a döntés meghozásához. Mindez ingyenes. A domain ára pedig a webdigital.hu oldalon található.

Online tanácsadás, konzultálás

Minden megrendelő számára lehetőség van Ingyenes konzultációra előre megbeszélt időpontokban a weboldal átadásának napjáig. Ennek során a szóbeli kommunikáció alatt könnyebben el tudják mondani elképzeléseiket, véleményeiket, így a számukra, illetve vállalkozásuk számára a legmegfelelőbb arculat jöhet létre.

Online tanácsadás:

Kérdései vannak?

Név:
E-mail cím:
Levél szövege:
Validatória - Tökéletes weblapok készítése - Weblapkészítés árajánlat - W3C Validátor - Keresőoptimalizálás

Tesztelje weblapját!

http://

Saját weblapját ellenőrizte?

Zöld lett? - Gratulálunk!

Piros? - Javíttassa mielőbb!

Weblapkészítőét ellenőrizte?

Piros lett? - Akkor NE válassza!

Validatória - Tökéletes weblapok készítése - Weblapkészítés árajánlat - W3C Validátor - Keresőoptimalizálás


honlapkészítés lábléc honlapkészítés lábléc gomb